Bakkerijen

Als bakkerij heb je oog voor kwaliteit en ambachtelijke bereiding. Een product dat met liefde wordt bereid, verdient een verpakking die met zorg is vormgegeven.

Dings Kartonnages.

Bij Dings Kartonnages zit je gebakken!

Bakkerij

Dankzij onze jarenlange samenwerkingen met diverse bakkerijen weten we wat er speelt in de bakkerswereld en kunnen we aan vrijwel elke verpakkingsvraag voldoen. Wij leveren verschillende standaardverpakkingen, maar kunnen ook op maat gemaakte verpakkingen produceren die perfect aansluiten bij jouw merk en product. Denk hierbij aan gebaksdozen, taartverpakkingen, rondellen en taartdozen. Met onze verpakkingen zorg je niet alleen voor een professionele uitstraling, maar ook voor optimale bescherming van het product. Zo blijft jouw brood of gebak langer vers en lekker. Daarnaast bieden wij ook duurzame en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen aan, gemaakt van FSCĀ®-gecertificeerd karton. Verpakkingen voor ambachtelijke bakkerijen leveren we uitsluitend via de groothandel.

Contact

Behoefte aan vrijblijvend en eerlijk advies of een concrete offerte? Wil je graag even sparren over de mogelijkheden? We denken graag met je mee! Samen onderzoeken we welke verpakking, vormgeving, materiaalsoort en oplage het beste bij jouw product past. Mail of bel ons gerust, of maak een afspraak voor een bezoek aan onze kartonnagefabriek in Tegelen.

Neem contact op