Drankverpakkingen

Een chique gelegenheid of een gezellig borrel met vrienden: een uitgesproken drankverpakking zet de toon.

Drankverpakkingen

Bier is bier en wijn is wijn, tenminste, dat zou je denken. Toch stoppen bierbrouwers en wijnboeren de nodige liefde en aandacht in het vinden van de perfecte receptuur. De afgelopen jaren is er steeds meer ruimte ontstaan voor het experiment: nieuwe brouwmethoden worden toegepast en onorthodoxe ingrediënten worden aan het mengsel toegevoegd. Kortom: er schuilt steeds vaker een verhaal achter de drank. Een drankverpakking is het perfecte middel om dat verhaal tot uiting te brengen. Door goed te letten op grafisch ontwerp en ‘storytelling’ creëren we samen met jou een drank verpakking die opvalt. 


Geschenkverpakking voor 4 bierblikjes.

DAVO Bieren over Dings Kartonnages:

"Bier is leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. Dings heeft ons geweldig geholpen met mooie kwaliteit en snelle communicatie."

Lowlander beer over Dings Kartonnages:

"Dings is voor Lowlander een waardevolle partner die altijd meedenkt en snel handelt voor al onze bedrukte karton uitdagingen."

Langedijker Bier over Dings Kartonnages:

‘’Bij Langedijker Bier kiezen we voor Dings Kartonnages vanwege hun vakmanschap en kwaliteit, die perfect aansluiten bij onze eigen standaarden!"
bier kadoverpakking 2 flesjes en 4 blikjes.

vandeStreek over Dings Kartonnages:

‘’Dings Kartonnages heeft goed en vlot de vertaalslag gemaakt naar een mooie verpakking die helemaal is geworden wat wij voor ogen hadden!"

Contact

Behoefte aan vrijblijvend en eerlijk advies of een concrete offerte? Wil je graag even sparren over de mogelijkheden? We denken graag met je mee! Samen onderzoeken we welke verpakking, vormgeving, materiaalsoort en oplage het beste bij jouw product past. Mail of bel ons gerust, of maak een afspraak voor een bezoek aan onze kartonfabriek in Tegelen.

Neem contact op