Cookies & privacy

Wij maken gebruik van cookies.

Google Analytics
Bezoekersstatistieken, websitebezoek en gebruik wordt gemeten en gebruikersgegevens worden anoniem verzameld.
Vimeo
Gegevens over de bezoeken van de gebruiker worden verzameld zoals welke pagina’s zijn gelezen.
YouTube
Klikgedrag, bekeken video’s en aangepaste voorkeuren worden verzameld. Bezoekersinformatie en gebruikersgedrag wordt gebruikt voor advertenties.

Geschenk verpakkingen

Een mooie geschenkverpakking maakt een mooi cadeau nóg specialer. belangrijk het is om een cadeau op de juiste manier te presenteren.


Geschenkverpakkingen

De verpakking van een product draagt bij aan de uitstraling van het merk, dat staat buiten kijf. Elke verpakking verdient liefde en aandacht, maar bij een geschenkverpakking gaan we net een stapje verder. Een luxe uitstraling, feestelijke versiersels en bijzondere bedrukking maken het leuk om een cadeautje te geven en nóg leuker om er eentje te ontvangen. Cadeauverpakkingen kunnen daarnaast een belangrijke verkooptool zijn voor jouw product, zeker rond de feestdagen of met moederdag of vaderdag. 

CONTACT

Behoefte aan vrijblijvend en eerlijk advies of een concrete offerte? Wil je graag even sparren over de mogelijkheden? We denken graag met je mee! Samen onderzoeken we welke verpakking, vormgeving, materiaalsoort en oplage het beste bij jouw product past. Mail of bel ons gerust, of maak een afspraak voor een bezoek aan onze kartonfabriek in Tegelen.

Neem contact op