Cookies & privacy

Wij maken gebruik van cookies.

Google Analytics
Bezoekersstatistieken, websitebezoek en gebruik wordt gemeten en gebruikersgegevens worden anoniem verzameld.
Vimeo
Gegevens over de bezoeken van de gebruiker worden verzameld zoals welke pagina’s zijn gelezen.
YouTube
Klikgedrag, bekeken video’s en aangepaste voorkeuren worden verzameld. Bezoekersinformatie en gebruikersgedrag wordt gebruikt voor advertenties.

Bierviltjes

De beste ideeën passen op de achterkant van een bierviltje. Daarom kijken we graag samen hoe we jouw ideeën vorm kunnen geven. 

Grootste bierviltjes producent

Dings Kartonnages is de grootste producent van bierviltjes in de Benelux. Onze producten verhogen de feestvreugde op tal van evenementen en speciale gelegenheden. Bierviltjes zijn uitermate geschikt voor de promotie van je merk of een bijzondere actie. Ze zijn makkelijk te verspreiden, relatief goedkoop en trekken de aandacht op een moment dat je potentiële klant sowieso al in een ontspannen staat verkeert. Met een grappige kreet of ludieke afbeelding is er altijd leven in de brouwerij. Wat dacht je van een puzzelviltje? Of een viltje waarmee je een liedje kan aanvragen bij de deejay?  

Vraag een offerte aan

Viltjes.nl: Gepersonaliseerde viltjes voor elke gelegenheid

Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd bierviltje voor een verjaardag, babyshower, vrijgezellenfeest of bruiloft? Op onze zusterwebsite viltjes.nl stel je in een handomdraai een eigen ontwerp samen en kun je je eigen bierviltjes bestellen in een kleine of grote oplage. Een persoonlijk viltje is bij uitstek geschikt als cadeautje voor het feestvarken of als decoratief item dat niet snel vergeten zal worden.

Viltjes.nl gepersonaliseerde bierviltjes voor iedereen.

Contact

Behoefte aan vrijblijvend en eerlijk advies of een concrete offerte? Wil je graag even sparren over de mogelijkheden? We denken graag met je mee! Samen onderzoeken we welke verpakking, vormgeving, materiaalsoort en oplage het beste bij jouw product past. Mail of bel ons gerust, of maak een afspraak voor een bezoek aan onze kartonfabriek in Tegelen.

Neem contact op