Brouwerij

Bier wordt met veel liefde en aandacht gebrouwen. Een verpakking verdient daarom net zoveel passie en creativiteit. We denken graag mee over een pakkend jasje voor jouw brouwsel.

Geschenkverpakking voor 4 bierblikjes.

Hoe kunnen we jouw product uniek maken?

Wat wij er van brouwen

Als professioneel partner van vele kleine en grote internationale brouwerijen kunnen wij aan vrijwel elke verpakkingsvraag voldoen als het gaat om bierflesjes, -blikken of kleine fusten. We leveren diverse standaardverpakkingen, maar kunnen ook speciale stansvormen toepassen bij actiematige projecten. Wij produceren ook topclusters, fustkragen, tafelzetters, draagtrays, sixpacks, wrap-arounds en andere brouwerij verpakkingen. Dings Kartonnages is ook de grootste bierviltjes producent van de Benelux.

Dings Kartonnages.

Trotse partner van...

Dings Kartonnages is partner van CRAFT, de branchevereniging voor onafhankelijke brouwerijen in Nederland. We overleggen samen met deze speciaalbierbrouwerijen over gezamenlijke inkoop of het combineren van bestellingen, waardoor we in kleine oplages kunnen produceren. Dat maakt het voor de kleinere brouwerijen makkelijker om zich te blijven profileren.


Bierviltjes

Als grootste bierviltjesproducent van de Benelux verhogen de producten van Dings Kartonnages de feestvreugde op tal van evenementen en speciale gelegenheden. Bierviltjes zijn uitermate geschikt voor de promotie van je merk of een bijzondere actie. Ze zijn makkelijk te verspreiden, relatief goedkoop en trekken de aandacht op een moment dat je potentiële klant sowieso al in een ontspannen staat verkeert. Met een grappige kreet of ludieke afbeelding is er altijd leven in de brouwerij. Wat dacht je van een puzzelviltje? Of een viltje waarmee je een liedje kan aanvragen bij de deejay?  

Lees meer

Contact

Behoefte aan vrijblijvend en eerlijk advies of een concrete offerte? Wil je graag even sparren over de mogelijkheden? We denken graag met je mee! Samen onderzoeken we welke verpakking, vormgeving, materiaalsoort en oplage het beste bij jouw product past. Mail of bel ons gerust, of maak een afspraak voor een bezoek aan onze kartonnagefabriek in Tegelen.

Neem contact op