Cookies & privacy

Wij maken gebruik van cookies.

Google Analytics
Bezoekersstatistieken, websitebezoek en gebruik wordt gemeten en gebruikersgegevens worden anoniem verzameld.
Vimeo
Gegevens over de bezoeken van de gebruiker worden verzameld zoals welke pagina’s zijn gelezen.
YouTube
Klikgedrag, bekeken video’s en aangepaste voorkeuren worden verzameld. Bezoekersinformatie en gebruikersgedrag wordt gebruikt voor advertenties.

E-commerce verpakkingen

De klantervaring eindigt niet met een orderbevestiging in de webshop maar als het pakketje met hoge verwachtingen wordt geopend. Een goede verpakking draagt bij aan de dat moment.

E-commerce Verzenddozen

Een langverwacht pakketje ontvangen is moment van vreugde. Verzenddozen en e-commerce verpakkingen hebben steeds vaker het doel om het ‘uitpakmoment’ nóg feestelijker te maken, bijvoorbeeld door de doos ook van de binnenkant te bedrukken of door te werken met een leuke, pakkende quote. Een e-commerce verpakking is natuurlijk bedoeld om het product te beschermen, maar is bovenal een krachtig marketinginstrument dat bijdraagt aan een positieve merkbeleving. 


Contact

Behoefte aan vrijblijvend en eerlijk advies of een concrete offerte? Wil je graag even sparren over de mogelijkheden? We denken graag met je mee! Samen onderzoeken we welke verpakking, vormgeving, materiaalsoort en oplage het beste bij jouw product past. Mail of bel ons gerust, of maak een afspraak voor een bezoek aan onze kartonfabriek in Tegelen.

Neem contact op