Cookies & privacy

Wij maken gebruik van cookies.

Google Analytics
Bezoekersstatistieken, websitebezoek en gebruik wordt gemeten en gebruikersgegevens worden anoniem verzameld.
Vimeo
Gegevens over de bezoeken van de gebruiker worden verzameld zoals welke pagina’s zijn gelezen.
YouTube
Klikgedrag, bekeken video’s en aangepaste voorkeuren worden verzameld. Bezoekersinformatie en gebruikersgedrag wordt gebruikt voor advertenties.

Verpakkingen op maat

Soms is een goede standaard niet genoeg. In dat geval denken we graag samen met onze klant 'out-of-the-box' en werken we toe naar een passende maatwerkoplossing.

Wat kunnen wij jouw aanbieden?

Verpakkingen op maat 

Voor elk product een passende verpakking!

In veel gevallen dekt ons ruime standaardassortiment de lading, maar soms is het nodig om een maatwerk verpakking te ontwikkelen. Soms heeft het product een afwijkende vorm, zijn er speciale eisen m.b.t. conservering of transport, of wil de opdrachtgever simpelweg iets vernieuwends. We gaan graag samen om tafel om te sparren over de mogelijkheden en te brainstormen over vooruitstrevende oplossingen. Als verpakkingsspecialist voorzien we je graag van deskundig advies en uiteindelijk een volledig ontwerp op maat.

Contact

Behoefte aan vrijblijvend en eerlijk advies of een concrete offerte? Wil je graag even sparren over de mogelijkheden? We denken graag met je mee! Samen onderzoeken we welke verpakking, vormgeving, materiaalsoort en oplage het beste bij jouw product past. Mail of bel ons gerust, of maak een afspraak voor een bezoek aan onze kartonfabriek in Tegelen.

Neem contact op