Horeca

Van viltjes tot disposables en van doggybags tot tafelzetters: verpakkingen en drukwerk zijn echte sfeermakers binnen de horeca. Dings Kartonnages denkt graag mee bij de ontwikkeling van je eigen verpakkingslijn.

Eureka, een verpakking voor de horeca!

Horeca

We hebben ruime ervaring met het ontwerpen en produceren van verpakkingen voor pop-up restaurants, foodtrucks, cafetaria en snackbars. Frietbakjes, snackbakjes, warmhoudbakjes, hamburgerbakjes: het is bij ons aan de orde van de dag. Toch bieden we ook voor ‘klassieke’ restaurants verschillende soorten verpakkingen en kartonproducten, zoals doggybags of geschenkverpakkingen. Voor producenten die vaak samenwerken met de horeca voorzien wij ook in bierviltjes, displays of tafelzetters. Kortom, alles wat horeca ademt, voelt zich thuis bij Dings Kartonnages!

Contact

Behoefte aan vrijblijvend en eerlijk advies of een concrete offerte? Wil je graag even sparren over de mogelijkheden? We denken graag met je mee! Samen onderzoeken we welke verpakking, vormgeving, materiaalsoort en oplage het beste bij jouw product past. Mail of bel ons gerust, of maak een afspraak voor een bezoek aan onze kartonnagefabriek in Tegelen.

Neem contact op