Cookies & privacy

Wij maken gebruik van cookies.

Google Analytics
Bezoekersstatistieken, websitebezoek en gebruik wordt gemeten en gebruikersgegevens worden anoniem verzameld.
Vimeo
Gegevens over de bezoeken van de gebruiker worden verzameld zoals welke pagina’s zijn gelezen.
YouTube
Klikgedrag, bekeken video’s en aangepaste voorkeuren worden verzameld. Bezoekersinformatie en gebruikersgedrag wordt gebruikt voor advertenties.

Non-food
verpakkingen

Wij ontwerpen en produceren opvallende, onderscheidende en gebruiksvriendelijke non-food verpakkingen voor groothandels en bedrijven. 

Non-Food Verpakkingen

Een goede non-food verpakking laat de unieke kenmerken van het product duidelijk naar voren komen en valt op tussen al het marketinggeweld in de winkel. Bij het samenstellen van een non-food verpakking gaan we eerst op onderzoek uit om een helder beeld van de markt te vormen. Vervolgens gaan we samen met de opdrachtgever op zoek naar een unieke benadering. Dankzij onze ruim 60 jaar ervaring ben je bij Dings Kartonnages aan het juiste adres voor een in het oog springende productverpakking. 


Contact

Behoefte aan vrijblijvend en eerlijk advies of een concrete offerte? Wil je graag even sparren over de mogelijkheden? We denken graag met je mee! Samen onderzoeken we welke verpakking, vormgeving, materiaalsoort en oplage het beste bij jouw product past. Mail of bel ons gerust, of maak een afspraak voor een bezoek aan onze kartonfabriek in Tegelen.

Neem contact op