Certificeringen

We vinden voedselveiligheid en een duurzame productie van essentieel belang. Daarom zijn we sinds 2007 trotse bezitters van het BRC-GS-certificaat en voldoen al onze grondstoffen aan de FSC®-standaarden.

Zo weet je dat het goed zit!

Onze Certificeringen

We vinden het belangrijk dat de kwaliteit van onze producten op niveau is. Zeker als het voedselverpakkingen betreft, is extra voorzichtigheid geboden. De materialen die daarbij worden gebruikt kunnen immers rechtstreeks een impact op onze gezondheid hebben. Bij Dings Kartonnages maken we daarin bewuste keuzes, vandaar dat we al sinds 2007 met trots het BRC-GS certificaat mogen voeren.


Daarnaast speelt duurzaamheid natuurlijk een grote rol in ons productieproces. Dit begint al bij de keuze voor het materiaal. Al onze papiersoorten zijn FSC®-gecertificeerd leverbaar. Vervolgens is een efficiënte verwerking van dit materiaal essentieel. Bij het ontwerp van onze verpakkingen houden we rekening met een zo optimaal mogelijke velindeling en ontwerpen we zoveel mogelijk voor recycling. Ook zijn wij lid van het Vouwkarton Platform Nederland. Deze organisatie maakt deel uit van de European Carton Makers Association (ECMA).


BRC-GS - Dings Kartonnages.

BRC-GS

We hebben het BRC-GS-certificaat sinds 2007. Dit certificaat betekent dat de kwaliteit en voedselveiligheid van de verpakkingen die we produceren aan de hoogste eisen voldoet. Het is een wereldwijde standaard voor voedselveiligheid die productveiligheid, integriteit, rechtsgeldigheid en kwaliteit biedt.

Certificaat
FSC - Dings Kartonnages.

FSC®

Het internationale, onafhankelijke FSC®-label zorgt ervoor dat grondstoffen voor hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen met volledige aandacht voor de mensen en dieren die afhankelijk zijn van het bos.

Certificaat