Golfkarton & Displays

Nog even snel een kassakoopje meepakken of toch dat speciale actieproduct uitproberen? Met een display van golfkarton trek je altijd de aandacht! 

Golfkarton & Displays

Displays zijn uitermate geschikt om specifieke producten of merken in je winkel uit te lichten. Displays van golfkarton gaan hand in hand met actiemarketing. Ze trekken de aandacht en bieden de ruimte om een merk, huisstijl en product extra in de spotlights te zetten. Een toonbankdisplay levert daarom vaak extra impulsaankopen op. We denken graag mee over het ideale ontwerp. Dankzij ons geavanceerde CAD-systeem en snijplotter kunnen wij snel modellen en mock-ups maken, zijn kleine oplages mogelijk en kunnen we snel leveren tegen voordelige tarieven.  

Contact

Behoefte aan vrijblijvend en eerlijk advies of een concrete offerte? Wil je graag even sparren over de mogelijkheden? We denken graag met je mee! Samen onderzoeken we welke verpakking, vormgeving, materiaalsoort en oplage het beste bij jouw product past. Mail of bel ons gerust, of maak een afspraak voor een bezoek aan onze kartonnagefabriek in Tegelen.

Neem contact op