Over Dings

Kom maar op: wij worden graag uitgedaagd met nieuwe, innovatieve en unieke verpakkingsvragen. Wordt jouw verpakking ons nieuwste avontuur? Dings Kartonnages staat voor duidelijkheid, dienstbaarheid en transparantie.

Onze Kwaliteit & Service

Kwaliteit staat bij Dings Kartonnages hoog in het vaandel. Natuurlijk beschikken we over alle benodigde certificeringen zoals de BRC-GS en FSC, maar dat is slechts een deel van ons verhaal en mag je natuurlijk verwachten van een serieuze kartonnagefabrikant.


Wij maken het verschil in onze service. Van kleine ondernemer tot grote multinational: het ontwerpen van verpakkingen is onze passie en in dat enthousiasme nemen we jou graag mee.

Dit kun je van ons verwachten!

Onze Kernwaarden

Dings Kartonnages staat voor duurzame verpakkingen en een eerlijke bedrijfsvoering. Wij luisteren goed naar de behoeften van onze klant en maken verpakkingen die daar volledig bij aansluiten. De verpakking vertelt immers het verhaal van onze klant en bepaalt in toenemende mate de uitstraling van zijn product. Met ruim 60 jaar ervaring en een brede kennis van zaken zijn wij in staat om onze relaties te adviseren over duurzame, eerlijke en aantrekkelijke verpakkingen.

 • Dings Kartonnages.

  Duidelijkheid

  In onze communicatie scheppen we duidelijk de verwachtingen. We zijn hierin transparant en tonen een open houding naar klanten.

 • Dings Kartonnages.

  Dienstbaarheid

  Bij iedere uitdaging helpen wij de klant. We gaan voor ze door ‘t vuur. We zijn servicegericht en denken met onze klant mee.

 • Dings Kartonnages.

  Eerlijkheid

  Onze producten en diensten zijn eerlijk. Eerlijke materialen, eerlijke processen. Hierover zijn we open in onze communicatie.

gebaksdoos met fsc llogo.

Certificaten

Bij Dings Kartonnages staat kwaliteit voorop. Dat zie je terug in de betrokkenheid van onze medewerkers, onze korte communicatielijnen en de hoogwaardige afwerking van onze producten. Daarnaast vinden we voedselveiligheid en een duurzame productie in het bijzonder van belang. Daarom zijn we sinds 2007 trotse bezitters van het BRC-GS-certificaat en voldoen al onze grondstoffen aan de FSC®-standaarden. Zo weet je zeker dat het goed zit.

Lees meer over onze Certificeringen

MVO

We vinden het belangrijk om betrokken te blijven binnen onze maatschappij. Dat betekent niet alleen dat we ons steentje bijdragen als het gaat om duurzaamheid en recycling, maar ons ook bezig houden met het sociale aspect van ondernemerschap. Zo bieden we graag kansen aan mensen die moeite hebben om hun draai te vinden op de arbeidsmarkt en ondersteunen

Lees meer over MVO

Voor elk product een verpakking!

Branches

Dings Kartonnages is een familiebedrijf dat met beide benen op de Limburgse grond staat. Zo bedrukken we al jarenlang stijlvolle bierviltjes voor diverse kleine en grote (inter)nationale brouwerijen en bevoorraden we verschillende bakkerijen en patissiers met uitgesproken vlaai- en taartdozen.


Onze succesvolle samenwerkingen reiken tot ver buiten de provinciegrenzen. Nationale en internationale producenten presenteren en verzenden hun producten in een verpakking uit onze kartonnagefabriek.

Onze aanpakkers!

Ons Team

Stuk voor stuk hebben onze medewerkers een hart voor verpakkingen. Van klantenservice tot pre-press en van vormgeving tot productiemedewerker: zij weten van wanten en houden van hun vak.

Bij Dings Kartonnages kun je er dus op rekenen: geen flauwekulletjes, maar gewoon een goed advies, daadkracht en persoonlijke aandacht.

 • Cas Dings

  Directeur

 • Jos Willemsen

  Verkoop

 • Erland van Well

  Bedrijfsleider

 • Gerald Peeters

  Administratie

 • Joyce Stenebome

  Verkoop binnendienst

 • Anita Vennekens

  Inkoop/kwaliteit

 • Michel Trepels

  CAD/Prepress

 • Erik Buskens

  Teamleider Productie

 • Jill Vervoort

  Prepress

 • Wil Segers

  Prepress

 • Paul Sassen

  CAD/Werkvoorbereiding

Wij zoeken aanpakkers!

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die onze klanten zonder moeite inpakken.

Dings Kartonnages.

Meer dan karton alleen

Onze passie ligt bij het maken van innovatieve verpakkingen. Toch zijn we óók gespecialiseerd in het drukken van gepersonaliseerde bierviltjes. Via onze dochterwebsite viltjes.nl kun je namelijk heel gemakkelijk je eigen bierviltjes ontwerpen voor bruiloften, feesten en andere speciale gebeurtenissen. Je kunt al een bestelling plaatsen voor een een oplage vanaf slechts 500 stuks!

Viltjes.nl

Contact

Behoefte aan vrijblijvend en eerlijk advies of een concrete offerte? Wil je graag even sparren over de mogelijkheden? We denken graag met je mee! Samen onderzoeken we welke verpakking, vormgeving, materiaalsoort en oplage het beste bij jouw product past. Mail of bel ons gerust, of maak een afspraak voor een bezoek aan onze kartonnagefabriek in Tegelen.

Neem contact op