Eigen verpakking laten maken?

Van food tot non-food en van display tot karton: Dings Kartonnages biedt voor elke toepassing een passende verpakking, zowel uit standaardvoorraad als op maat gemaakt.

Hoe kunnen wij jou inpakken?

Onze
producten

Een verpakking bepaalt in toenemende mate de aantrekkelijkheid van een product. Een frietje dat wordt gepresenteerd in een vrolijk snackbakje heeft een betere smaakbeleving en een begeerlijke productverpakking kan de consument nét dat laatste zetje geven aan de kassa. Van bierverpakking tot frietbakje en van brievenbuspakjes tot displays: maak kennis met ons ruime assortiment aan standaardproducten en ontdek de mogelijkheden van ons (ver)pakkend maatwerk.

Voor elk product een verpakking!

Branches

Dings Kartonnages is een familiebedrijf dat met beide benen op de Limburgse grond staat. Zo bedrukken we al jarenlang stijlvolle bierviltjes voor diverse brouwerijen en bevoorraden we verschillende lokale bakkerijen met uitgesproken vlaai- en taartdozen.

Toch reiken onze succesvolle samenwerkingen óók tot ver buiten de provinciegrenzen. Nationale en internationale producenten verpakken hun producten in een omhulsel uit onze kartonfabriek.

Verpakkingen op maat

In veel gevallen dekt ons ruime standaardassortiment de lading, maar soms is het nodig om een maatwerk verpakking te ontwikkelen. Soms heeft het product een afwijkende vorm, is er de vraag naar golfkarton, zijn er speciale eisen m.b.t. conservering of transport, of wil de opdrachtgever simpelweg iets vernieuwends. We gaan graag samen om tafel om te sparren over de mogelijkheden en te brainstormen over vooruitstrevende oplossingen. Als verpakkingsspecialist voorzien we je graag van deskundig advies en uiteindelijk een volledig ontwerp op maat. 


Lees hier meer over
Viltjes.nl gepersonaliseerde bierviltjes voor iedereen.

Meer dan karton alleen

Onze passie ligt bij het maken van innovatieve verpakkingen. Toch zijn we óók gespecialiseerd in het drukken van gepersonaliseerde bierviltjes. Via onze dochterwebsite viltjes.nl kun je namelijk heel gemakkelijk je eigen bierviltjes ontwerpen voor bruiloften, feesten en andere speciale gebeurtenissen. Je kunt al een bestelling plaatsen voor een oplage vanaf slechts 500 stuks!


Viltjes.nl

Innovatieve verpakkingen

Verpakkingen maken is eigenlijk als puzzelen: hoe kom je met de beschikbare materialen en tools tot de perfecte oplossing? Als we het hebben over innovatieve verpakkingen dan doelen we onder andere op de volgende zaken: We gebruiken vooruitstrevende materialen en kartonsoorten en onderzoeken alternatieven voor plastic en aluminium met dezelfde barrière-eigenschappen. We ontwerpen voor recycling. Daarom maken we zoveel mogelijk gebruik van monomaterialen en gaan we combinaties tussen kunststof en karton waar mogelijk uit de weg. We letten op een zo optimaal mogelijke velindeling bij het drukken en stansen van onze producten. Daardoor beperken we de hoeveelheid afval. 

Tot slot experimenteren we graag met verschillende constructietypen. De focus kan hierbij liggen op gebruiksgemak, stevigheid of juist op kunstzinnigheid en esthetiek. Dat noemen we 'out-of-the-box' denken.

Contact

Behoefte aan vrijblijvend en eerlijk advies of een concrete offerte? Wil je graag even sparren over de mogelijkheden? We denken graag met je mee! Samen onderzoeken we welke verpakking, vormgeving, materiaalsoort en oplage het beste bij jouw product past. Mail of bel ons gerust, of maak een afspraak voor een bezoek aan onze kartonfabriek in Tegelen.

Neem contact op