Geschenk-
verpakking
voor blik

26-05-2023

Geschenkverpakking voor bilk

Een nieuwe op maat gemaakt bierverpakking voor zowel blik als fles. Dat was wat bierbrouwerij VandeStreek wenste voor haar producten. De Utrechtse onderneming klopte hiervoor bij ons aan en gaf ons de vrijheid om met deze uitdaging aan de slag te gaan.

Wij ontwikkelden een universeel interieur waarmee VandeStreek Bier zelf kan bepalen wat de samenstelling en verhouding in aantal tussen blikken en flessen wordt.

Brouwers en overige drankproducenten verkopen hun bieren steeds vaker in blik waardoor ook de vraag naar geschenkverpakkingen voor blik is gegroeid.
We beschikken over een ruim assortiment aan standaard verpakkingen, maar ontwerpen ook graag iets geheel nieuws. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met team verkoop via 077-326 20 00 of verkoop@dings.nl.

Dings Kartonnages.

Nieuwsbrief

In onze periodieke nieuwsbrief houden we je regelmatig op de hoogte van ontwikkelingen in kartonnageland. Van nieuwe technieken tot indrukwekkende voorbeeldcases: we nemen je graag mee in de wereld van Dings Kartonnages!