Eerlijk!
verpakt

Innovatieve verpakkingen van duurzame materialen en hoogwaardige kwaliteit voor een eerlijke prijs: dat noemen we
Eerlijk Verpakt!

Vraag offerte aan

Over ons

Dings Kartonnages staat voor duidelijke communicatie, dienstbaarheid en transparantie. Met ruim 60 jaar ervaring in de verpakkingsindustrie lossen we vrijwel elk verpakkingsvraagstuk voor je op. We luisteren graag naar je wensen en denken graag met je mee als het gaat om materiaalkeuze en ontwerp. Zo haal je het meeste uit een verpakking, zelfs als een eenvoudige kartonlook voor jouw toepassing voldoende is. Tot slot kunnen we snel en tegen een voordelig tarief leveren, omdat we onze productieprocessen in eigen hand hebben.

Lees meer over Dings

Hoe kunnen we jou inpakken?

Onze
verpakkingen

Een verpakking bepaalt in toenemende mate de aantrekkelijkheid van een product. Een frietje dat wordt gepresenteerd in een vrolijk snackbakje heeft een betere smaakbeleving en een begeerlijke productverpakking kan de consument nét dat laatste zetje geven aan de kassa. Van bierverpakking tot frietbakje en van brievenbuspakjes tot displays: maak kennis met ons ruime assortiment aan standaardproducten en ontdek de mogelijkheden van ons (ver)pakkend maatwerk.

bierviltjes in grote aantallen.

Bierviltjes

Dings Kartonnages is de grootste producent van bierviltjes in de Benelux. Onze producten verhogen de feestvreugde op tal van evenementen en speciale gelegenheden. Bierviltjes zijn uitermate geschikt voor de promotie van je merk of een bijzondere actie. Ze zijn makkelijk te verspreiden, relatief goedkoop en trekken de aandacht op een moment dat je potentiële klant sowieso al in een ontspannen staat verkeert.

Lees meer

Dit kun je van ons verwachten!

Onze kernwaarden

Dings Kartonnages staat voor duurzame verpakkingen en een eerlijke bedrijfsvoering. Wij luisteren goed naar de behoeften van onze klant en maken verpakkingen die daar volledig bij aansluiten. De verpakking vertelt immers het verhaal van onze klant en bepaalt in toenemende mate de uitstraling van zijn product. Met ruim 60 jaar ervaring en een brede kennis van zaken zijn wij in staat om onze relaties te adviseren over duurzame, eerlijke en aantrekkelijke verpakkingen.

 • Dings Kartonnages.

  Duidelijkheid

  In onze communicatie scheppen we duidelijk de verwachtingen. We zijn hierin transparant en tonen een open houding naar klanten.

 • Dings Kartonnages.

  Dienstbaarheid

  Bij iedere uitdaging helpen wij de klant. We gaan voor ze door ‘t vuur. We zijn servicegericht en denken met onze klant mee.

 • Dings Kartonnages.

  Eerlijkheid

  Onze producten en diensten zijn eerlijk. Eerlijke materialen, eerlijke processen. Hierover zijn we open in onze communicatie.

Voor elk product een verpakking!

Branches

Dings Kartonnages is een familiebedrijf dat met beide benen op de Limburgse grond staat. Zo bedrukken we al jarenlang stijlvolle bierviltjes voor diverse provinciale brouwerijen en bevoorraden we verschillende lokale bakkerijen met uitgesproken vlaai- en taartdozen.


Toch reiken onze succesvolle samenwerkingen óók tot ver buiten de provinciegrenzen. Nationale en internationale producenten verpakken hun producten in een omhulsel uit onze kartonfabriek.

Dings Kartonnages.

Nieuwsbrief

In onze periodieke nieuwsbrief houden we je regelmatig op de hoogte van ontwikkelingen in kartonnageland. Van nieuwe technieken tot indrukwekkende voorbeeldcases: we nemen je graag mee in de wereld van Dings Kartonnages!

Onze laatste updates!

Nieuws

Contact

Behoefte aan vrijblijvend en eerlijk advies of een concrete offerte? Wil je graag even sparren over de mogelijkheden? We denken graag met je mee! Samen onderzoeken we welke verpakking, vormgeving, materiaalsoort en oplage het beste bij jouw product past. Mail of bel ons gerust, of maak een afspraak voor een bezoek aan onze kartonnagefabriek in Tegelen.

Neem contact op